Huiskamerconcert

Hoe boeken?

Neem gerust vrijblijvend contact op met Marc en Luc Borms via info@catfish-and-cotton.com of op nummer +32 (0) 498 242 983

Wat kan je verwachten?

Wil je op een avond met een paar vrienden in je huiskamer genieten van een avondje blues, dan kan dit.
Het huiskamerconcert is op de eerste plaats een reisverslag, gebaseerd op het boek Catfish & Cotton - Driving by the Blues Highway' dat we schreven. Het is een wandeling door de geschiedenis van 'the blues', de cultuur van de Mississippi Delta, het diepe zuiden van de VS. We trokken er ettelijke keren rond voor langere tijd, ontmoetten er de mensen die mee de Delta traditie uitdragen. Het huiskamerconcert is allesbehalve traditioneel.
We brengen ons reisverslag op een muzikale manier. De verhalen van hun zoektocht naar de 'roots' van de blues worden gekoppeld aan live acoustische muziek.

Kortom, dit is een boeiende, anderhalf uur durende intimistische ontmoeting met de personen en plaatsen die we bezochten, en de muziek die we speelden met de "giants of the blues"!

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om het boek aan te kopen (zonder verplichting). We signeren het graag voor jullie.

Technische vereisten

We brengen zelf alle instrumenten en kleine versterkers mee en kunnen zelfs in kleine huiskamers een optreden verzorgen.